alen

Posts Tagged ‘ne krahet e tua’

C’rendesi ka kjo jete,
pa dashuri kur je,
jeta do gezim,
shume gaz e hare.

C’rendesi ka bota,
pa ndjenjen me te bukur,
pa pasur dy krahe te te shtrengojne
e ti te rish strukur?

 

Eja merme te lutem sonte,
Mos me ler ne deshperim.
Se ne kete det te loteve,
Po fundoset ky shpirti im.

Eja sonte e merme, te lutem.
Se s’dua qe te vuaj me,
Merme, se ky shpirt i humbur,
Ngadal po qan, si era pa ze.

Te lutem, eja sonte e merrme,
Merme dhe mbame ne duart e tua.
Aty e lumtur te jem per jete,
Besome, asgje me teper s’dua.!

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.