alen

Një natë, vetëm një natë
Unë isha me Ty
Një natë e shkurtër dhuratë
Një natë tmerrësisht e bukur-llahtari.

Një natë e shkurtër, gjashtë nëntor
Atë natë unë isha me Ty
Isha i botës më i madhi dashnor
Isha Orfeu unë dhe Euridika Ti.

Një natë e shkurtër, e bukur
Kur qielli dhe toka u bën një
Atë natë dhe koha qe zhdukur
Jetë e tërë një natë dhe asgjë më.

Një natë, vetëm një natë
Ka e shkurtëra, e imja jetë
Një natë tmerrësisht e bukur, dhuratë
Eshtë dritë-nata, që e jetoj dhe vdes i qetë

1993


Një koment për “Një natë”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.