alen

Ku veshtrojne ato sy;
ku po thithin ato buze;
pse te skuqura ato faqe;
pse te shkelqene ajo gushe?

Me je bere si pellumbeshe
diten e madhe te dashurise
kur pellumbin prane te kesh
perqafuar kerkone te rrish …


Te magjeps me ate pamje
dhe te vdekur t’ngre nga varri
gjithe pellumbat ne gare i ve
kush e kush te vij i pari…


Një koment për “Ku veshtrojne ata sy”

  • aferdita:

    dashnija te ledhaton ti jep djenjat gjdhqa ti jep dashnija haaaaaahahaha

    dashnija ti pudh buzet te ledhaton te troqedh emocjon etjer

    ahahahahahahahahahhahahahahhahaahhahahhahahahahhahahahah

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.