alen

Ne doni t’shkruani ndjenje per fshat,
m’a lini mua merak hic mos te keni.
Rrugicave me balte eca kembezbath,
opinga llastiku vesha ne dite Bajrami..

Aty jetova gjate gjer sa u bera burre,
dhe i njoh me mire une dhimbjet e tij.
Ti e ke pare ekspozitave diku n’ pikture,
qe t’ shfaqesh ndjenje bej gjurmet e mi.


Per bregore te bukura e zanash mali,
shkruaj me mire pra se me ato u rita.
Me gufon per to shpirt e me merr malli,
n’realitet te shkruar vjen bukur poezia.

Ju e dini qe Migjen shkroi per Mjerimin,
se ne varferi e skamje jetoi dhe ai vete.
Kish pare me sy tollumbat qe goje hapnin,
n’kembe Lulit Vocer me fytyre te zverdhte.

Ai qe nga fshat ka qene larg perdor ironi,
per Lulat Vocer” dhimbje me pak paska.
Ka ndjenje per vitrina ,drite llamp neoni,
s’eshte dashuruar me male,fusha t’gjera.


Një koment për “Me lini mua, te shkruaj ndjenje fshati”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.