alen

ENDRRAT E ZEMRES I SHKROVA NE MUR
DESHIRAT E MIA I SHKROVA NE DRUNJ
NE GJETHET E PEMEVE E SHKROVA ”TE DUA”
KJO ESHTE PJESA IME E TI ”CFAR THUA”??

DITEN KUR KOSTUMIN E DHENDERRISE TA VESHESH
E TE JESH DUKE U MARTUAR
DIJE SE NE NJE CEP E STRUKUR
DO RRI DUKE TE SHIKUAR.
TI NJE GOTE DO KESH PERPARA ME VERE A RAKI
DHE UN DO NGRE NJE DOLLI
ME GOTE TE MBUSHUR NGA LOTET E MI.
UNE ATE DITE DO TI FSHIJ LOTET
DO TA FSHEH DHE KETE TRISHTIM
DO TE UROJ BALLE PERBALLE:
“U TRASHEGOFSH, SHPIRTI IM”

**********
Lermeni te qaj...

Lermëni të qajë mbi humnerat e jetës
Ta nxjerr shpirtin e ta përplas atje,
Për trishtimin e mallkuar që shpirtin
Ma ka venitur
Lermëni të qajë mbi c`do krijese të kësaj bote
Që janë taman si hije e jo krijesa njerzore!
lermëni të qajë të thërras pa pushim
o njerëz dëgjojeni vetëm pak shpirtin tim
Lermëni të qajë atje tej e vetmuar
që kur c`do gjëje ti vije fundi
të qeshë pa pushuar…

**********
Nese Per Mua Menjda Ste Hiqet Nese Per Mua Zemra Fllak Te Digjet At’her
Eja Edhe Me Thuaj…. Vetem Ti Egziston Per Mua

**********
Nuk jam nga ato qe qajn e vajtojn,por jam nga ato qe per dashuri luftojn…


Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.