alen

Jam shumê e sêmur e di qê do vdes,
sepse mê Tradhetoi njê Djal i pa Besê,

Ai mê Tradhetoi dhe me tjetrên shkoi dhe jeta ime ateher pêrfundoi,

kur tê vdes ju lutem mos mê mbuloni me dhe se jam vajz shum e re,

njê fotografi mbi varr tê ma vêndoni qê kur tê kaloni tê mê shikoni
dhe tê mê kujtoni…


4 Komente për “Per ty… !!”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.