alen

Kan kaluar dit e net qe un po jetoi vet ne kit gurbet e nga ti ni lajm e pres para se te ndrroi jet.shpresoi qe te takohim ne at bot e qqe te tregoi sa sa shum te kam dasht edhe te tregoi se faj per ndarje un skam pas…te kam kerku po ste kam gjet athua athua cila rrug do te na bashkoi pra ty dhe mu un sjetoi dot pa ty jeta im kot ekan familja kot e kan gjdo njeri te dua besom.kthehu mos me ler se neser ndoshta mund te vdes ndoshta qyqja me knon mbi varr kthehu ktheu.


3 Komente për “Vuaj”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.