alen

Kush jan femrat, pyes veten,
Jam vet femër di se ç’flas,
ti je lule, më fal aromën,
dhe kur qan, ke buzën në gaz.

Femrat, frymojn jetën,
dashurojn veç të vërtetën,
jan bekuar, nga Perëndia,
femra vet, është mrekullia.

Nuk është, veç femër, edhe grua,
ëngjëllore, jetë ka krijuar,
është Nënë, në gjoks të mban,
kur qan fëmija, lotin ta than.

Femrat sa delikate,
si diamanti, që do kujdes,
ëndrrën kurrë mos ia vrit,
është vetë jeta, ,jepi shpres.

 

 


Një koment për “Femra”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.