alen

Do t‘jem me ty, kudo te shkosh,
Si engjell mbrojtes ne pararoj.
Mjafton i lumtur te jetosh,
E un‘ nga larg do t‘dashuroj!

E di qe zemra do me dhemb,
Kur te t‘shof me tjeter.
Por do t‘qendroj ne kemb‘,
Dhe pse do rrjedhi plag e vjeter!


Kur tjetren t‘a perqafosh,
Do imagjinoj se jam une.
Ne puthjet qe do i dhurosh,
Do t‘tretem une pa zhurme!

Lutem ne Zot, nate e dite,
Ti, te mos kesh fatin tim.
Qe te desha si driten, syte,
Dhe denova shpirtin tim!


2 Komente për “Do te jem me ty”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.