alen

Më ndodh te perhumbem mbi vale.
Te bisedoj me detin dhe henen.
Te flas me yjet dhe shkumen e bardh.
Shpesh me ndodhe te pres ardhjen tende.

Ndjej që nga syt më bulezojnë pika lot.
Shpesh kjo çudi me ndodh neper endra.
Ndodhe te kujtoj burbuqen qe me dhurove.
Ne vazo e ruaj si kujtimin me te shtrenjt.

Shpesh me shfaqet imazhi yt nëpër natë.
Në ëndërr marr puthje nga buzet e tua.
Me tretesh netëve si vegim dhe shkum.
Marr fryme, parfumi ngaterohet ne shpirt.

Eshte malli qe me djeg shpirtin si prush.
Cdo dite me shikim pertej detit të pres.
Pres ardhjen tënde
i shtrenjti zemrës time.


2 Komente për “Dashuri e dhimbeshme”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.