alen

Ne kalendarin e jetes time,
vetem dy data kam shenuar,
diten kur une kam lindur,
dhe ate kur ty te kam takuar!

Engjell i zbritur nga qielli,
pasuri qe nuk ka te cmuar,
dhurate qe s’pershkruhet me fjale,
diell qe lind per t’mos perenduar!


Ndienje qe perjeton vetem njehere,
zjarr i ndezur ne zemren time,
flake qe nuk do t’shuhet kurre,
dhe pertej jetes sime!

Mall qe vjen per t’me ushqyer,
shprese qe me fal jetegjatesi,
enderr qe vjen permallueshem,
frymemarrje qe mbush te miat mushkuri!

Buzeqeshje qe te zgjat jeten,
deshire qe diteve u jep kuptim,
mendim qe shfaqet kudo,
streheza e paqes per shpirtin tim.


Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.