alen

Të kam aq larg i dashur
por prap të dua,
Ti nuk lajmërohesh,
pse më ke harruar?

Çka bëra keq që më nuk më do
apo ndoshta ke qjet tjetrën
qe më shumë se unë
e dashuron dhe mendon?

Si i harrove ato ditët së bashku,
A mund të na vijë dashuria e më parshme?
Ne mendjën time të kam vetëm ty
Në zemrën time dashuri të përjetshme.

Të luteëm zemër mos më harro
dhe lajmërohu nëse ke kohë,
mos i humb kujtimet me mua,
jeta ime shumë të dua.


Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.