alen

Pranveren qe vjen
ty do te pres
dhe gjithe pranverat e tjera
derisa te vdes.

Kur ti te kalosh
kthehu te varri im
me thuaj qe me doje
dhe qe ishe shpirti im.

Ne qiell do te shfaqet
nje engjell i bukur
do derdhi nje lot
ne zemer per tu futur.

Ai engjell i bukur
i dashur do te jem une
mezi prita te vije
dhe dhimbjet me zune.

Tani u qetesova
dhe gjeta qetesi
me sheroi zemra jote
qe me dha dashuri.


2 Komente për “Te dua”

 • mikelkiosias@gmail,com:

  Pranveren qe vjen
  ty do te pres
  dhe gjithe pranverat e tjera
  derisa te vdes.

  Kur ti te kalosh
  kthehu te varri im
  me thuaj qe me doje
  dhe qe ishe shpirti im.

  Ne qiell do te shfaqet
  nje engjell i bukur
  do derdhi nje lot
  ne zemer per tu futur.

  Ai engjell i bukur
  i dashur do te jem une
  mezi prita te vije
  dhe dhimbjet me zune.

  Tani u qetesova
  dhe gjeta qetesi
  me sheroi zemra jote
  qe me dha dashuri.

 • Roni:

  Shum e bukur

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.