alen

Posts Tagged ‘te mor vdekja’

Nje dit u zgjova heret ne mengjes,
ishte dit e enjte,e ftohft dhe me shi
Ishte 1 dhjetori kur me erdhi
lajmi me i koshem, ishte lajm i zi.

Ky lajm qe jeten ma ka shkurtuar,
ky lajm qe zemren time ka helmuar,
kur me than se ti SHPEJTIM,
nga kjo jete ke shkuar.
Kliko për të lexuar poezinë të plotë »

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.