alen

Prap një poezi në qastet e vetmis
në kohën më të keqe shum larg shoqëris
Prap ndjenja mbizotron
at qka duhet nuk e haron
në cdo moment e kujton
dhe ne fund gjithcka dështon.
Disponimi më mashtron
mendoj që jam më i lumturi person
prap ti ndikon tek unë
dhe unë e kuptoj TE KAM DASHT SHUM.
Mir e thash të kam dasht shum
tani dzshoj dej në maksimum
gjithcka e jotja më pengon
veq arsya e gënjeshtrës tende
ende me intereson.
Ku ishe?Ku je?me nuk me pengon
kudo që gjindesh e di se cka don!
Ti do një vajz të vetme per ty,
që në cdo të keqe të ben shoqëri
e në cdo të mir të len në vetmi.
Çka ka kjo Zemër që është shqetsu
dikush Zemrën prap e ka ngacmu.
Prap fjalen “PRAP” e shënoj
qëllimi im prap të të haroj
edhe këtu prap gabova
prap si gjithnjë
prap s`të harova…….


3 Komente për “Prap..”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.