alen

Ti mbretëron në ëndrrën time
Princesh, Helen’ e shkuar saj
Zgjodhe vetë të jesh, ”kujtime”
E unë ashtu përjetë do t’mbaj…

Do t’kujtoj ty në cdo cast
Edhe në gjumë edhe i zgjuar
Do t’urrej ndonjëherë për pak
Ndodh kur je …i dashuruar!

Ishim për pak unë edhe ti.
Një orë e ca, në më kujtohet.
Me disa njerëz është cudi.
Një orë, një jetë të tërë s’harrohet!


U shkruan fjalët nëpër letra
Gërma për ty, njeriu im
U bën romane, tashmë të vjetra
E ti i freskët përherë, kujtim!

Do t’mbretërosh në jetën time
Princesh ti dhe vetëm ti.
Zgjodhe vetë të jesh kujtime,
Unë zgjodha të t’kem ty, dashuri!


Një koment për “Mbreteron brenda meje”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.