alen

Jane ato oret larg teje
Torture qe s‘ka mbarim. 
Flak‘t e ferrit brenda meje, 
Pervelojne gjith unin tim!

Ne cdo sekonde qe kalon,
Ndjej se je vite larguar.
Cdo qelize imja, te kerkon,
Mendja….Krejt e shperqendruar!


Kudo qe jam e ngado shkoj,
Perpara me del imazhi yt.
Rend me vrap te t‘perqafoj,
Por sa afrohem, t‘humbas nga syte!

Nuk e di nese dhe ti,
Ke te njejten ndjenje si mua.
Por di te them me siguri,
TE KAM JETE .. SHUME TE DUA!!!


5 Komente për “Larg teje”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.