alen

Pasi po behen qindra komente ne dite per postimin Poezive te Dashurise dhe pasi patem disa kerkesa per te inkuadruar dhe nje FORUM per te gjith te dashuruarit ne shikuam te arsyeshme qe ne faqen tone tjeter Bashkohu.org te inkuadrojm nje forum Shoqeror te pergjithshem por padishim do ket nje sektor ku i takon Dashurise dhe te Dashuruarve ne pergjithsi. Per te shikuar sektorin Dashuria dhe poezite duhet te ndiqni kete link.

Poashtu ju ftojme te regjistroheni tek forumi Bashkohu.org duke klikuar ketu.
Shpresojm qe te kenaqeni sa me shume ne forumin tone.

Shenim: Nese keni ndonje pyetje, sugjerim, apo ndonje problem (me hapjen, regjistrimin etj) qe i takon Bashkohu.org mund te na kontaktoni duke lene nje koment.


9 Komente për “Forumi i Poezidashurie.net”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.