alen

Do të vdes për ty
Askush sdo ta kuptoj
Që në jetën tende
Unë nuk ekzistoj.

Në këtë botë deshta
Që i lumtur të jem
Në duart e mia
Vetëm ty të të kem.

Vetëm ty të dua
Te dua pa masë
Dashuri të tillë
Kurë në jetë skam pasë…

Nuk ndalen lotët e mi
Sa të zgjat kjo jetë
Ato janë një dëshmi
Se të deshta me të vërtetë…

Poezitë e mija për ty
Kur sdo të kenë fund
Edhe nëse tërë jetën
Nuk të takoj askund…

Një ditë kur të zgjohesh
Mos i laj sytë me lot
Dikush do të tregoj
Se nuk jam më në këtë botë…

Në kalendarin tim
Vet dy data janë
Njëra kur u pamë
Dhe tjetra kur u ndamë…


8 Komente për “Do të vdes për ty”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.