alen

Mendoj që dicka t’i dhuroj,
Një strofë,apo vetëm një varg.
Ose një poezi t’i dedikoj,
Por edhe kjo për të është pak.

-Po cfarë mund të të dhuroj tjetër?
Asgjë,asgjë tjetër nuk kam për ty,
Përpos vargjeve në një letër
Dhe shpirtit tim,t’mbushur me vetmi.


Një koment për “C’te te dhuroj”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.