alen

Ka rënë qetësia në rrugë,
Kjo mbrëmje, po hesht gjithashtu,
dhe kalimtarët e fundit,
kanë ikur dhe s”ka asnjë gjurmë.

Kërkoj gjithandej se s”i dihet,
është kohë humbjesh në fakt,
Ka ndodhur vërtet, a më duket,
se s’je, e ke ikur për pak?!


Një koment për “A ke ikur per pak?”

  • amra:

    vendosa tete shkruaj nje leter une yky zemer dql jasht shtetit tete pershe desh. kjoeshte shum e dhimbshme une po shkoj miru pafshim mos me kerko me mere letren dhe loxoe moseler palexuar uneshkoj. enuk kthehem me mirupashim idashur kjo vajzashkoj dhe kaluan 10vite meradh dhe ke tij djali ivjen letra qe ka vdekur. vajza qe. dashuronte mirpo. nuk ka. vdekur. ki djali sapo mori lajmin dhe mori pi stoleten dheki duke e shkrepur hyeri babi itij chfar po ben bir ejate ham menjgjes neregull baba bir mos be ndojnje chmendurij jo baba mir bir te presim posht ne regull perseri ivjen nena hajde posht neregull po vi ki vet vrittet dhe i shkruan nje leter te dashures kusem paskq vdekur. edashur un tedesha ti ke vdekur meprit edhe mua para veti edhqshur te dua shum ty tyje gjithchka per mua vajza. ka caktuar daten e marteses. mirpo kjo kur hyr tek dhoma etij egjen nje leter shoirti im sa shum te desha por ti ke vdekur chfar mua ne ka gjuqjtur te vdekur kune ti une e caktova daten e marteses bertyty ne per shtepi ekot ka vdekur chfar dhe umbyll ne dhom e mori nje arm dhe u vet vra mirpo ky djqli nuk ishte vrq a sa shum te desha pee me le ne. etmi shpirti imte dua

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.