alen

Archive for February, 2010

Thon se bukuria rrall herë
vjen para syve që ta shohesh
sa me rrall pran trupit për ta
ndjer, jan keto mrekulli
qe un degjoj per ty
por vall a do te ishte
ky realiteti i ëmbël për
ate qe kam degjuar,
shpresoj te jet keshtu
qe ndryshe quhet parajsa
e rrall e bukuris, pres te
degjoj nga ana e medaljes,
jam thjesht nje njeri i
ngjajshem si ti, vet
se di te vlersoj dhe
realizoj ëndrrën.

Në këtë natë të qet
hëna po rrezon
pyet zemrën time
për kë po loton
zemra i pergjigjet
i thot nuk edi
po pyet zemrën tjetër
ajo mund ta di ?!

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.