alen

_______xxxxxxx_____ ______xxxxxx
______xxxxxxxxxxx______xxxxxxxxxxx
_____xxxxxxxxxxxxxx___xxxxxxxxxxxxx
_____xxxxxxxxxxxxxxxx_xxxxxxxxxxxxx-x
_____xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-x
______xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_______xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
_________xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
____________xxxxxxxxxxxxxxxxx
_______________xxxxxxxxxxxx
_________________xxxxxxxxx
__________________xxxxx
___________________xxxx
___________________xxx
___________-________xxx
____________________x

Dora ime s’do te ndalet
vetem per ty do te shkruaj
Nje dite te vone do ta kuptosh
se per ty me zemer vuaj.

Mergimtare je ne kete bote
shume larg je pa mua
syte per ty me pikojn lot
mos harro kudo qe je te dua.

Shko e mos shiqo mbas,
largohu nga une Ty te thash,
se une shum kam gabua,
qe te kam then “Ty te Dua!”

Kam gabuar qe per Ty kam menduar,
kam gabuar qe ne Ty jam dashurar,
por edhe pa Ty mundem me jetuar,
se dashurine time Ti nuk e ke merituar!

Jam me mir qe jam nga Ti e lire,
po te them Ty Lamtumire,
shko dhe ri atje tash ku je,
dhe te lutem kurr mos u kthe!

time is hard
life is small
take it easy
fuck it all… 🙂


3 Komente për “Ty të Dua”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.