alen

Ketu ,ku toka ka blerim
dhe gjethet ,fergellohen lehte
nga flladi veres ne agim,
me nje shkelqim ,krejte te ylberte.

Ne keto troje blerimplote
ku dritesimi nuk shteron,
ku meret fryme lehtesisht
ketu ,ti do te mbreterosh


Një koment për “Troje blerimplote”

  • mos gabo. te shkosh:

    Pash nje zot ame ki harru ooo ate bjen ndermend naj her per mu jam betu ne kit jet Dora huj ska mem prek kam mu plak skam met harru ska me pas nafak per mu krejt kjo bot mem gjyku oo mendjen smuj me ma ndreshu jam betu ne kit jet se dora huj ska mem prek kam mu plak skam met harru ska me pas nafak per mu. Deri sa te vdes skam met harru se nafak mo per mu ska. Jam betu ne kit jet se dora e huj ska mem prek kam me vdek e skam met harru se nafak mo per mu ska. :'(

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.