alen

Dy pika loti, me rrodhen nga syte,
Mbi letren qe po shkruaja , me rane,
Thelle me trondite ne shpirt,
lotet shume shpejt,
shume shpejt nga letra u thane.

Mbi fjalen, ku qe shkruar “Te Dua”,
Pikat e lotit tim, rane
u treten me bojen e shkruar,
ku nje shenje te vogel lane.


Pra me boje dhe me lot, ku s’te shoh dot,
E ku te kujtoj me shume mall,
U bene kohe, qe jam larguar
E ne zemer, vazhdoj te mbaj.

Ndoshta, edhe te kam lenduar,
Te lutem , besome se une s’te kam faj,
Kur letren, ti ta marresh lexoje ne vetmi
dhe lotet qe do derdhesh os te ti shohe njeri!


Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.