alen

U ulën të dy
në pastërtinë e mendimeve
dhe ndenjën aty në vetmi.
U ulën në krahët e zogjve
për të parë ç’ka dëshironin të dy
dhe ndenjën aty përgjithnji.
Pastaj u dogjën në hijen e pemëve,
për të ngjallur të vetmen dashuri.


8 Komente për “Të dy”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.