alen

Posts Tagged ‘vjersha per shoqen time’

Nje shoqe kam,
nje shoqe do te mbetet,
vetem per ate zemer
do te  tretem.

E vetmja shoqe eshte ajo
qe ne krah gjithmon te qendron
dhe ne gabimet tua
gjithmon t’i tregon.

Kliko për të lexuar poezinë të plotë »

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.