alen

Posts Tagged ‘vajzat e tetoves’

Me krah te forta punojne,
me duart e hekurta shtrengojne
janë puntore per ti levduar,
janë te embela mos i haruar.

Jane te mencura edhe puntore,
sikur bletezat ne koshere,
i punojne arat dhe lendinat,
kerkojne t`i zbarkin edhe kodrinat.

Kliko për të lexuar poezinë të plotë »

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.