alen

Posts Tagged ‘nuk mund te me ndryshosh’

Mos me ndrysho,
une keshtu jam dhe nuk e hedh veten poshte,
mund te ndryshosh gjithcka reth meje,
por mua jo…
Mos me ndrysho menyren qe flas,
as menyren qe shkruaj,
mos kerko te me besh,
me veten time te huaj!
Ndryshoma jeten po ke mundesi,
fut bukurin tende aty,
fshima lotin qe ne sy me ndricon,
por mua, nuk ke pse me ndryshon!

Kliko për të lexuar poezinë të plotë »

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.