alen

Nese e gjen nji vajz qe pak mua me ngjan mos ja thuaj fjalet qe mu mi ke than puthe ne buz puthe disa her por doren doren tlutna mos ja prek duaje at ashtu siq me deshte mua se aja osht femer e jo zemer gur hiqja disponimein e keq mos e ler te njdihet si un kur ti thuash asaj te dua mendo se per ty un po vuaj mendo se per ty un jam thy e mos um shiko me te njejtin sy.


2 Komente për “Poezi dhe vuajtje e perlotshme”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.