alen

Më janë këputur shpresat,
shumë kohë s`të kam parë
dhe i kam thermuar ndjenjat
në mënyrë të paparë.

Ti më dhe një harmoni,
edhe kur shuhet pendesa
me të kërkuar amshimin
e vizato zemrën në dy pjesa.


Të imagjinoj nga kujtesa,
një ledhatim ta lëshova
për Ty që u kujdesa
kohën për takim e kërkova.

Si më mori gjumi,
erdhe t`më mashtrosh
aty dhe çfaqja të humbi
vetëm se t`më lumturosh.


3 Komente për “Nje takim”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.