alen

Pashe nje foton tone te vjeter,
Ndjeva mall, sa derdha lote,
Ti tani je ne gji tjeter,
Qe s’me do, mua kush ma thote?!

Shpesh shfletoj albumin tone,
Te te ndjej ca caste prane,
Rri vras mendjen, te tjere u deshen,
Nga momenti qe u ndane?


E mbaj foton tende une,
Si te ishte nje ikone,
Shpesh e bej une qull nga lotet,
Dhe “i cmendur” le te me thone.

Pastaj kthehem e thaj prape,
Mallkoj castin qe u ndame,
Por per ty nje fjale te keqe,
Buzet e mia, kurre s’e thane.


Një koment për “Ndjeva mall”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.