alen

Ne livadh te jetes
tri gota i gjeta,
dy ishin te plota,
e bosh ishte e treta…!!!

e mora te paren got,
ne buze e ofrova,
ishte shum e embel,
dhe menjeher e largova…!!!

e mora te dyten got,
me gjuhe pak e preka,
ishte e ithet,
dhe menjeher e heka…!!!

i mora te dyat,
i zbraza ne tjetren got,
u be e idhet e embel,
siq esht vet kjo BOTE…!!!


Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.