alen

Nje dolli do te ngre
per kete dashuri te re
kete gote plot me vere
me fund do ta pi
se ma vodhe zemren
e dehe nga dashuria per ty
i dhe shpres edhe gezim
ndeze driten e lumturise
ne shpirtin tim
u shfaqe ne momentin e duhur
e zhduke dhimbjen brenda meje
dhe e shnderove ne pluhur
dhe kjo gje vetem fal teje.
Pas asaj gote nje tjeter do te pi
ne shenj nderi
qe ketij shpirti te vetmuar
e te harruar i fale lumturi
e pas asaj gote
te tjera do te pi
do te dehem me vere
ashtu si zemra ime
eshte e dehur nga dshuria
PER TY.


Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.