alen

Dashuria ime per ty do te mbaroj atehere dhe vetem ayehere kur nje piktor i shurdhet te pikturoj zhurmen e nje trendafili qe bije ne nje dysheme te kristalte….


2 Komente për “Frazë..”

  • ej nese bon me e shly qet nik se hiq fare sasht ka me pelqen
    nese bon ok

  • emira:

    I ke ngaterru pak gjerat ngase piktori i shurdhet mundet te pikturoj pa problem, ngase nje piktori nuk i vyjne veshet per te degjuar por i vyjne syt per te shikuar. Ne vend te fjales shurdher duhet ta shkruash i verber ne menyr qe fraza te kete kuptimin: qe nuk do ta harrosh kurr

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.