alen

Éshtë vonè pér t’i kuptuar fajet,
vonë pér tè thënë më fal,
është vonê zemrës t’i hapësh dyert,
kur miqëve atë ua ke përplas.

Është vonë tê mësosh të heshtësh,
të kërkosh hapat e një ikje,
ështê vonë shiuan ta duash,
dhe lulet që dikur i shkelje.
Është vonë për të qarë,
vonë për të thënë tê dua…


Një koment për “Eshte vone”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.