alen

Sytë që mi ke ti
Si liqej të kthjellët mali,
Si magnet mua më tërheqin
Shiqimin në ta s’mund ta ndali!

Sikur uji që t’flladitë
Shpirtin që ta freskon,
Ashtu dhe shiqimi yt
Dhembjet mua m’i lehtëson!

Më tërhoqën, më mashtruan
Zemrën ma ngritën peshë,
Asnjëherë dhe askund n’jetë
Sy të tillë nuk kam ndeshë!

Janë të bukur, janë prrallor
Syt të tillë s’ka n’kët vend,
Janë të bukur, janë t’veçantë
Sy që duan me më çmendë!


Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.