alen
Emri juaj

We do not know who you are. Please supply your name and email address. Alternatively you can log in if you have a user account or register for a user account if you do not have one.

Para se te dergoni poezine tuaj duhet ju lutemi qe te lexoni regulloren, qe poezia juaj te aprovohet dhe te postohet ne faqen tone.

1. Poezia juaj duhet te permbaje nje titull.
2. Mos shkruani me shkronja te medha/kapitale.
3. Jeni te lutur qe te perdorni gjuhen standarte Shqipe, qe te gjithe ta kemi me lehte ti kuptojme te poezite tuaja.
4. Poezite qe permbajne fjale banale apo ofendime nuk do postohen.
5. Poezite qe jane vetem me nje rresht pra shume te shkurtera nuk do postohen ne faqe, perjashtohet rasti kur moderatoret tane e konsiderojne poezine tuaj si te "zgjedhur" dhe e postojne ne faqe apo ne faqen tone ne Facebook.
/Ju Falemnderojme, stafi i Poezidashurie.net
Dergo poezin tuaj486 Komente për “Dergo nje Poezi”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.