alen

Posts Tagged ‘pse u largove’

Pse u largove
dhe vetem me le,
Pse me mua s’qendrove
Te lutem me trego ku je?

Me ka marr malli
Shum me mungon..
Nje plage te hapur me le
qe zemra s’e harron.

Dsa fjale po t’i them kujtoji kur je vet,
Gabimet qe i bere mos i perserit perseri,
Gezohu qe me njohe pa hile pa sherr
Sa te kam dashur e di kujtoje edhe nje here.

Takimin e par,
shkelqimin e syve
cdo gje ishte e bardh
Pse e kape e nxive?
Kliko për të lexuar poezinë të plotë »

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.