alen

Posts Tagged ‘fati na lagroi’

Fati na largoi dhe kjo zemer u ca
Kisha dashte njher per here te fundit me te pa,
Edhe kur ai te mos ndodhet ne shtepi
Mere dhe degjoje kete kenge per ne te dy.

Tash ku je? O zemer si te kam?
Apo je mbyllur ne dhome e gjith diten po qan?
A i lexon mesazhet tona se edhe une i lexoj,
A i kujton takimet tona se dhe un i kujtoj,

Kur ti te martohesh atje kam me ardh,
Me t’pa te veshur nuse me fustan te bardh.
Oj princesha ime oj nusja me e bukur,
Vec per hatrin tim mundohu te jesh e lumtur!

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.