alen

Posts Tagged ‘enderr genjeshtare’

Ti erdhe ne ender, ndrojtur si ateher,
me veshe ngjyren e bukur te rinis,
syve u dhe drit si yjeve ne qell
brenda tyre thell i mbushe plot gezim.

Lutesha pa reshtur te ishe e vertet,
vetes i thosha, nuk jam ne ender,
por kur zgjasja duart, te te perqafoj,
ti sishe aty, ktheheshe ne engjell.

E kjo nat e gjate, ender genjeshtare,
s’me la te te puth, te te perqafoj,
germoj gezushem, koherve nder vare,
tek une te te sjell, te te perjetesoj.

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.