alen

Thone qe ne kete bote jemi engjej vetem me nje krahe
dhe kjo nuk eshte fraze e kote gjthkush ne zemer ate e ka
prandaj ne qiellin e lumturise vetem smund te shkosh
duhet te gjeshe nje engjell tjeter qe me dy krahe te fluturosh….


Një koment për “Jemi engjej”

Posto një koment

Sondazh

Dashuria e pare nuk harrohet, si mendoni ju?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Komentet e fundit
About us
Writing and reading love poetry is a way to get in touch with your inner feelings about the emotions of loving and being loved. Love poetry spans emotions from hate and despair to admiration and adulation. The poems offered here reflect that diversity. Love poetry is not only for "lovers" but speaks to anyone who has experienced the desire to be loved... that is it speaks to everyone. We hope you enjoy the love poems offered by PoeziDashurie.me.